sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Uutta hiekkaa taas kokeilussa

Eli olen siis viimeksi kokeillut Zooplussasta saatavaa Tigerinon omenantuoksuista hiekkaa, mikä oli itselle pieni pettymys etenkin tuoksun osalta. Nyt kun hiekka on kokonaan loppu, kysyin kaveriltani, josko hänen liikkeessään olisi jotakin uutta hiekkaa kokeiluun. Hän lykkäsi minulle sitten Intersandin Odourlock hiekan, joka on siis ikisuosikkini Extreme Classicin valmistajan hiekka. 


Hiekka lupaa 40 päivän vapauden kaikista jätösten hajuista ja on ominaistuoksultaan hajuton. Ite huomasin heti kun kaadoin hiekan pönttöön, ettei hiekka oikeasti pölyä. Yhtään. 


Tässä vähän tarkempaa kuvaa hiekan raekoosta. Eli koko on ihan samaa luokkaa kuin perusmikrohiekat yleensäkin. Käväisin tuolla Intersandin nettisivuilla, niin tämä hiekka näkyi voittaneen Pet Product News lehden "2014 Editor's Choice" tittelin. Kiintoisaa, katsotaan miten hiekalle käy mun käsittelyssä!

2 kommenttia:

  1. Kiintoisa uutuus! Oliko kilohinnassa eroa EC:hen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siis ton Odourlockin hinta oli tuol kaverin liikkees 18e / 12 kg ja Extreme Classicin 19,50e / 15kg, niin on toi Odourlock parikyt senttii kalliimpaa kilohinnaltaan tuolla liikkeessä. Eli Odourlock on 1,5e/kg ja EC 1,3e/kg!

      Poista