maanantai 15. joulukuuta 2014

Kikittäjä

Lapsi on nyt haettu kotiin Helsingistä! Tai siis tänne äidin kotiin, mennään takaisin Turkuun sitten tammikuussa. Nimikin on nyt lyöty lukkoon, I present you - Kiki!


Tosi reipas tyttö kaikin puolin. Oltiin eilen joskus kahdeksan aikaan kotona ja laitoin Kikin heti omaan huoneeseensa, koska tiesin että kissat ei heti sulata tätä uutta riiviötä. Kiki söi heti ja leikki tomerasti illan, minkä jälkeen nukuttiin yö tosi hyvin. Kiki nukkui pitkän aikaa nenäkkäin mun kanssa, mutta sitten jossain vaiheessa yötä oli siirtynyt jalkojen väliin nukkumaan. Aliisa oli aamulla todella outona (ei antanut koskea, ei pysynyt sylissä ja murisi), kun Aliisa on tottunut nukkumaan mun kanssa yöt. Onneks namien, pusuttelun ja runsaan silittelyn jälkeen Aliisa antoi mulle anteeksi ja on nyt taas ihan normaali. Ensi yönä toimintasuunnitelma on, että äiti ottaa Kikin yöksi huoneeseensa, niin että minä saan nukkua Aliisan ja Ninnin kanssa yön.



Kikillä oli omassa huoneessaan oma vessakin, mutta aamulla kun päästin tyllerön ulos eristyksistä muuhun kämppään, niin kipitti aikuisten kissojen vessaan. Hah! 



Kaikki on siis hyvin pitkälti kondiksessa, ainut mitä nyt seurailen, on tytön pärskintä. Eilen kun tultiin kotiin niin huomasin, että Kiki aivastelee jonkin verran. Kikin ensikodista sanottiin, ettei kissa ole aikaisemmin aivastellut, niin en tiedä  mikä tämän nyt sai aikaan. Tänään Kiki ei ole kuitenkaan aivastellut enää läheskään niin paljoa kuin eilen, mutta seurailen tilannetta. Myös kasvattaja käski seurailla Kikin vointia, ja mennä sitten tarvittaessa lääkäriin jos nenästä alkaa erittyä nestettä tai Kiki on muuten kipeän oloinen. 


Muut kissat tosiaan siis murisee ja sähisee uudelle tulokkaalle, mikä on ihan normaalia näin aluksi. Kiki kuitenkin yrittää leikkiä muiden kissojen kanssa, mutta se ei nyt toistaiseksi tahdo onnistua. Katsotaan sitten viikon päästä, onko jotakin integroitumista uuteen laumaan tapahtunut. Kun toiset kissat murisee Kikille, hän vain kurisee takaisin iloisesti, haha. Kaikinpuolin ihana ja äärimmäisen reipas kissa! ♥ 

12 kommenttia:

  1. Oi mikä ihanuus! Kertakaikkisen söpö pieni Kiki. :D

    VastaaPoista
  2. Onnea uudesta perheenjäsenestä! Häntä pääsee varmaan sitten jossain näyttelyssä näkemäänkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Kyllä me näyttelyissä tullaan varmasti käymään. :)

      Poista
  3. Ihana Kiki! ♥ ♥ ♥ Onnea uudesta perheenjäsenestä!

    VastaaPoista
  4. Kiki on todella kaunis! :) Onnea uudesta perheenjäsenestä! ♥

    VastaaPoista
  5. Apuva, mikä rääpäle! :D ♥

    VastaaPoista