sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Paluu takaisin kotiin ja arkeen








Aliisa ja Kiki tykkää painia keskenään. Ninni ja Kiki taas eivät niinkään paini vaan juoksevat jonossa pitkin kämppää ja seiniä.







Tässä vähän tuoreempia kuvia Kikistä! Oon yrittänyt miettiä, että minkä väriset nuo Kikin silmät oikein loppujen lopuksi on, välillä ne näyttää vihertäviltä ja välillä keltasenruskeilta. Somaleilla ja abessiinialaisilla hyväksytyt silmien värit ovat meripihka, kellertävä tai vihreä. Ehkäpä tuo silmien väri vielä kehittyy Kikillä johonkin suuntaan!


Aliisalla oli näemmä kans pentuna vähän tommoset lämpimän rusehtavat silmät, kun nyt ne on mun mielestä enemmän keltaset. 


Ninni ja Ninnin saalis.

10 kommenttia:

  1. Upeat kuvat ja ihanaa, että kisut ovat jo ystäviä! :) Silmien värin kehitys on kyllä mielenkiintoista seurattavaa, upeat niistä on tulossa joka tapauksessa. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mustakin on ihanaa että ei tartte huolehtia sopeutumistappeluista enää! :) joo toivotaan että silmistä kehittyisi rotuvaatimusten mukaiset jossain vaiheessa. :D

      Poista
  2. Ihania kuvia! Kiki on tosi pikkuinen ja söpö ♥ Meidänkin Pöpöllä on vähän epäselvää silmien värissä; ovat sellaiset vihreänkullanrusehtavat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos! ♥ no mutta nyt pitää yrittää seurailla jos tuo väri johonkin suuntaan lähtis muuttumaan. ;) ois kyl toisaalta siistii jos jäis semmoset silmät joiden väri vaihtelee eri valoissa! ;o

      Poista
  3. Kiki on kyllä suloinen hopeaturkkikeijukainen! Ihan kuin sen nenälle ja päälaelle olisi satanut lunta tai kimallehilettä. <3 Mä kans odotan mielenkiinnolla, minkä väriset Oivan silmistä loppujen lopuksi tulee. Ne on vielä jotain meripihkaisen ja keltaisen väliltä valosta ja taustasta riippuen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, Kiki kiittää! ;) joo jäädään seurailemaan mitä meerän kissojen silmille tapahtuu! :D onneks nyt on hyviä "vauvakuvia" Kikistä niin voi sitten seurata ihan kuvien kautta miten ne silimät kehittyy!

      Poista
  4. On ne kaikki niin kauniita otuksia...

    VastaaPoista
  5. Voi mikä suurisilmäinen ihmettelijä tuo Kiki on :)
    Silmien värin kehittyminen vie aikaa, ensin pennuilla on siniset silmät ja sitten ne muuttuvat joksikin joka muistuttaa lähinnä mutalammikkoa, ja siitä sitten vähitellen kehittyy se lopullinen väri. Veikkaan että Kikille tulee vielä meripihkanväriset silmät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Kikillä on kyllä isot silmät! :D joo, niin mä ajattelinkin että se todellinen silmien värin kehitys varmaan kestää jonkin aikaa - niinku ihmisilläkin silmien väri on aluksi toinen kuin mitä se tulee todellisuudessa olemaan. Okei, hauskaa! Katsotaan osutko oikeaan! ;)

      Poista