perjantai 13. maaliskuuta 2015

URKissa Kirkkonummella 8.3.2015

Me oltiin siis Kikin kanssa URKin kissanäyttelyssä Kirkkonummella. Tämä oli Kikin ihka ensimmäinen näyttely, ja tyttö oli niin superkiltti ja reipas näyttelyssä että olin ihan yllättynyt! Oon niin tottunut kun Aliisa on vähän semmonen murisija, että oletin Kikiltä samanlaista käytöstä. Mutta ei - Kiki kehräsi, leikki ja möllötteli ihan kun ei mitään. Kikin kanssa voiskin siis käydä näyttelyissä enemmänkin kerran hän ei siitä ollut moksiskaan!





Komea Ykä!





Koeajoin myös ekaa kertaa kankaisen näyttelyhäkkini, mikä kaiken kaikkiaan toimi tosi hyvin! Kiki oli vähän huono asukas, kun hän riehui ja aiheutti väliaikaisasuntoonsa lievät kosteusvauriot. Onneksi häkin mukana tuleva pehmuste hylkii hieman vettä, niin se ainakin säilyi semikuivana. Kotona sitten kuivatin häkkiä Kikin jäljiltä. 


Kiki pärjäsi näyttelyssä ihan hyvin, sai EX1 ja tuomari kehui jo tässä vaiheessa tosi hyvin näkyvää tickingiä. Kiki pääsi myös tuomarin parhaan valintaan, mutta hävisi tosi upealle britille. Ei harmita! Musta oli ihan hyväkin, ettei Kiki heti ekassa näyttelyssä joutunut eroon mamasta (oikeesti oon vaan katkera häviöstä :D).

En ottanut näyttelystä ihan hirveesti kuvia kun yritin hengailla mahdollisimman paljon Kikin kanssa, ettei hänelle tule paniikkia. Ja lisäks mun kameran linssi oli jostain syystä ihan sonnassa, ja ärsytti ottaa kuvia semmosella linssillä. Mun linssikynä vaan sotki linssiä entisestään, joten luovutin.

Kuva: Pirjo Kiviniemi

Kuva: Pirjo Kiviniemi

Kuva: Pirjo Kiviniemi
Tässä vielä muutama Pirjon ottama kuva Kikistä tuomarin käsittelyssä! 

11 kommenttia:

  1. Onnea EX1:stä ja hienosta näyttelykäytöksestä! Tässähän meinaa itsellekin iskeä pieni näyttelykiinnostus, kun niin monessa blogissa kerrotaan show-kuulumisia. :D Ehkäpä vielä jonain päivänä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis ehottomasti vaan näyttelyyn mukaan jos kiinnostaa! ;) se on kyllä kivaa puuhaa, ite mä tykkään käydä kissanäyttelyissä sen sosiaalisen kytkeytymisen takia kans - saa vaihdella kuulumisia ja kokemuksia toisten kissaihmisten kanssa ja nährä vähän muiden ihmisten kullanmuruja. :) mä kyl suosittelen lämpimästi jos kissa vaan tykkää käydä näyttelyissä! ja voihan siellä käydä vieraanakin aluksi (niinku meitsi teki).

      Poista
  2. Onnittelut excellentistä :) Huomio kiinnittyi mainitsemaasi kangashäkkiin, mutta en löytänyt blogistasi siitä muuta juttua tai kuvaa. Minkä häkin hankit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Aah, joo ei varmaan muuten taida ollakaan häkistä mitään juttua, pitää varmaan tehdä! Muistelin että olin kirjoittanut siitä jotakin, mutta se oli varmaan sitten unohtunut. :( mutta häkki oli siis ihan se VIPstoren feikkisturdi. :D

      Poista
    2. Ostin juuri itsekin samaisen feikin Duona, eli "kaksiona". Tarkoitus olisi testata sitä Turussa, ja jännittää mahtuuko päydälle, se kun on leveämpi kuin 65 senttiä.

      Poista
    3. Aaa oolrait! Ite kyl tykkäsin paljon! :) mä tuun kans luultavasti Turun näyttelyyn valokuvaamaan ilman kissaa. Toivotaan että häkki mahtuu! Ja kyl uskon että jos hätä tulee niin saat jostain ryystettyä vähän lisätilaa. :)

      Poista
    4. Kiva kuulla. Meillä tosin on niin painavat kissat, että riippumatto pitää suosiolla jättää laittamatta :) Ehkäpä törmäillään Turkkusessa :)

      Poista
  3. Ai tekin olitte siellä! No niin mekin... Onnittelut EX1-kisulle. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijjaa, hauskaa! Kiki kiittää onnitteluista! ;)

      Poista
  4. Linssin likaisuus ei kyllä näy kuvissa yhtään, tosi huiput! Tosi hieno tarkennus abykuvassa, mun autofocukseni oisi hyvillä mielin keskittyny vaan ihmiseen. :D Onnea Kikin tuloksesta ja ihanaa, että oli heti ekassa näyttelyssä kuin kotonaan! Kaunis ja hyväkäytöksinen Kiki oisi kyllä paneelipaikan ansainnut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D aijjaa! Kiki kiittää onnitteluista! ;) katsotaan jos ens näyttelyssä sit paneelipaikka loksahtais!

      Poista