maanantai 1. kesäkuuta 2015

Ulkosalla heilumassa


Kuten monet muutkin kissaihmiset, mekin ollaan nyt käyty kissojen kanssa ahkerasti valjastelemassa ulkona. Olin niin uhkarohkea, että otin kaikki kolme kissaa yhtäaikaa ulos! Asun onneksi pienkerrostalojen ympäröimänä, missä ei ole mitään hirveää autoliikennettä, niin ei silleen ollut mitään suurta vaaraa ainakaan autoista. 






Aliisaa vähän jänskätti ulkoilu ja oudot äänet. Mutta kyllä Aliisa silti reippaasti paineli eteenpäin!


Huii, mitä tuolla pusikossa on! Tässä näkee muuten hyvin miten iso Kiki on kun vertaa Aliisaan.





Nauroin Ninniä koko ajan kun oltiin ulkona. Siinä se jöpöttää nätisti nurmen reunalla. En ole vieläkään saanut hankittua kolmatta hihnaa, minkä takia Ninnillä ei nyt sellaista ollut - todellakin pitäisi, pitäisi ja pitäisi olla. Tiesin kuitenkin, että Ninni jää luultavasti vain laiduntamaan johonkin nurmen nurkkaan - niinkuin Ninni tekikin. Ninni etsi itselleen hyvän paikan ja jäi siihen nököttämään. Hengailin koko ajan Ninnin lähettyvillä, että pystyn hyökkäämään valjaisiin kiinni jos Ninni lähtisi jonnekin lätkimään. Mutta kiltti Ninni nuuskutteli koko valjastelun ajan samassa paikassa tarkkailemassa tilannetta ympärillä.



Siellä se Ninni möllöttää! Möllöti möllöti!

10 kommenttia:

  1. Upeat kisuset ja kuvat ♥ Iso hatunnosto kun otit 3 kerralla! Mie olen vienyt kahta kerralla ja ne on olleet semmoisia episodeja, että enää en vie. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, joo meillä on onneks onnistunut ihan hyvin kun kissat on semirauhallisia! :)

      Poista
  2. Kivat kuvat ihanista ulkoilijoista :)

    VastaaPoista
  3. vau todella kauniita kissoja! :)

    VastaaPoista
  4. Heh, piti käydä kurkkimassa koko blogi läpi :D Tutunnäköisiä maisemia ;)

    VastaaPoista