sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Aliisa 1 vuotta!

Aliisa täytti 26.9. 1 vuotta. Tai oikeastaan myöhemmin samana päivänä selvisi, että todellisuudessa Aliisa olikin syntynyt vasta 27.9.2013 vähän viiden jälkeen aamuyöstä. Rekkakirjaan on kuitenkin merkattu 26.9.2013, mutta liekö tuolla nyt niin suurta merkitystä. Anyway, me juhlittiin kissojen kanssa vähän herkuttelemalla! Alunperin mun piti hankkia molemmille kissoille vähän kaikkea kivaa Zooplussasta, mutta sitten mun rahat loppu taas vaihteeksi, niin on nyt pakko venyttää tilauksen tekeminen ensi viikolle.




Elikkä päätin tehdä sit tämmösen Applaws-kakun, johon laitoin kaksi pateeta kerroksiksi ja näiden kerrosten väliin sitten tuota Applawsin perus kanasuikaletta. Koristeeksi kakun päälle laitoin Cosman kylmäkuivattuja kanapaloja (joita Aliisa rakastaa yli kaiken) ja Katjalta synttärilahjaksi saatuja kylmäkuivattuja ankkapaloja.





Tadaa! Tältä kakku sitten näytti kun sain sen valmiiksi. Olisi ehkä pitänyt hieman enemmän laittaa tuota suikaletta pateiden väliin, mut ens kerralla sitten!


Aliisa tuli välittömästi haistelemaan kakkua kun sain sen valmiiksi (okei, Aliisa yritti tulla koko kokoomisen ajan syömään kaikkea, mutta estin sen).




Kakku näytti olevan success. Molemmat kissat söivät kakun suihinsa. Omnom.

2 kommenttia: