sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Vierailulla Mustissa ja Mirrissä

Musteissa ja Mirreissä vietettiin Royal Caninin kissanpäiviä viime viikolla ja tällä viikolla. Meitsi tarjoutui viemään Aliisaa näytille Raision liikkeeseen viikko sitten lauantaina. Ajattelin että olisi hyvä Aliisalle päästä taas kuukausien tauon jälkeen vieraiden ihmisten käsittelyyn, kun näyttelyissäkään ei olla nyt käyty. Alunperin minun oli tarkoitus viedä Aliisa PIROKin näyttelyyn Sastamalaan, mutta sille viikonlopulle lysähti töitä ja sen lisäksi haluaisin hankkia näyttelyihin oman kangashäkin. Musta oma kangashäkki on kivempi, kun siinä on kaikki omat hajut ja se on ainakin sitten omilta jäljiltä joko siisti tai epäsiisti - on kuitenkin omat bakteerit sitten missä ui. Joo, näyttelyiden tarjoamat metallihäkit on varmasti putsattu ja itsekin niitä aina putsailin, mutta oon semmonen puhtausfanaatikko, että mun tarttis upottaa ne metalliseinät kuumaan veteen ja kloriittiin ja sen jälkeen vielä hinkata hammasharjalla että voisin rentoutua sen häkin kanssa. Heh.....

No, mut anyway, alla on nyt kuvia Mustin ja Mirrin vierailusta!


Ainakun me vieraillaan Aliisan kanssa jossain (ollaan käyty Mustissa ja Mirrissä aikasemminkin), niin Aliisa alkaa höpöttää hirveesti. Kuvat on sit vähän sen näkösiä kans, haha!


Uskon kuitenkin että Aliisalla oli mukavaa, kun hän kulki reippaasti häntä pystyssä ja puski vieraidenkin jalkoihin ja käsiin. 


Ostin Aliisalle jossain vaiheessa ennen kesän loppua tuommoiset vähän erimalliset valjaat Mustista ja Mirristä, kun semmoset perus Y-valjaat ei istu Aliisan runkoon hyvin. Ne kiristää lähes aina kainaloista tai ovat sitten liian isot. Nice. Mutta nämä on kuitenkin olleet hyvät! 



Pistin Aliisalle vielä hupparinkin lopuksi päälle - ihan vain söpöilyn vuoksi. Ostin tuon hupparin ihan vitsinä ensimmäisellä kerralla kun kävin Mustissa ja Mirrissä näytillä, kun työkaveri halusi välttämättä sovittaa sitä päälle. Sitten se olikin niiiin söpö. No ei, kyllähän Aliisalla täytyy olla jotain lämmikettä jos me meinataan syksylläkin hilpasta pihalla tarkkailemassa tattien syyspuhkeamista. 

Laitan myöhemmin kuvia myös PIROKista kun käväsin siellä pikaisesti näyttelyviikonlopun sunnuntaina.

4 kommenttia:

  1. Kovasti näyttää olevan asiaa <3

    VastaaPoista
  2. Ihanaihana Aliisa, hän on niin suloinen! <3 Mein kisut tunki heti sylkkiin kun aukasin sun blogin; ilmeisesti halusivat päästä ihastelemaan kuvia tyttökisuista ((;

    VastaaPoista