keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Vierailulla Mustissa ja Mirrissä


Me oltiin käymässä Aliisan ja Kikin kanssa Turun Ravattulan Mustissa ja Mirrissä puolitoista viikkoa sitten, kun siellä vietettiin kissapäivää. Olin siis esittelemässä abessiinialaista ja somalia rotuna ihmisille. *Köh köh* kun mähän oon niin hyvä siinä...


Haha, tälle kuvalle naurettiin! "Kiki tunnustaa rakkautensa Compact Carelle". Tää kuva löytyy ilmeisesti myös Compact Caren Facebook-sivuilta, ainakin sellaista vihiä olen saanut. Hahah!




Aliisa ja Kiki olivat tällä reissulla ensimmäistä kertaa yhdessä vierailulla kodin/kotiympäristön ulkopuolella. Odotin, että Aliisa varmasti sähisisi Kikille kun mennään outoon ympäristöön, mutta toisin kävi! Aliisalla ja Kikillä ei ollut mitään ongelmia toistensa kanssa, ja voisin jopa sanoa, että Aliisa oli paljon reippaampi nyt kun Kiki oli mukana matkassa! Olen siis aikaisemminkin käynyt Mustissa ja Mirrissä yksin Aliisan kanssa ja silloin Aliisa oli hieman varautuneempi - nyt Aliisa jöllötti menemään Kikin perässä pitkin liikettä! Nyt voin huokaista helpotuksesta ja uskallan ottaa tämän dynaamisen duon myös näyttelyihin samaan aikaan. Olen hieman pelännyt sitä, että Aliisa alkaisi näyttelyssä nonstop-sähisemään Kikille, jolloin Kiki saattaisi alkaa käyttäytyä samoin - kaikinpuolinen stressi olisi taattu. Mutta tämän reissun perusteella näyttelytulevaisuus näyttää ainakin valoisalta!


Aliisa: "So tireed..."


Kerrankin saatiin joku muu ottamaan meistä yhteiskuva! Aliisa tykkää selvästi. 


Kiki oli oma rento ja iloinen itsensä, ei välittänyt vaikka ihmiset pyöri kärryjen kanssa ympärillä.



Kiki meni jopa Mustin ja Mirrin ulko-ovelle K-citymarketin puolelle makoilemaan, ei ollut moksiskaan vaikka ihmisiä vilisi kärryjen kanssa ohi. Kiki otti selvästi kontolleen sisäänheittäjän roolin! Kiki saikin vedettyä rapsuttajia sisään liikkeeseen.

13 kommenttia:

  1. Eikä, toi kuva Compact Care -säkin ihanuudesta on niin paras. Ihanan rohkeilta kisuja molemmat. Keräsikö Kiki katseita K-citymarketin asiakkailta? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tolle kuvalle kyllä naurettiin! :D Kyllähän Kiki keräsi paljon katseita, monet tulivat ihan silittelemäänkin ostosten keskeltä. :) Kiki oli niin reipas!

      Poista
  2. Oi että, ovatpa kisut rennosti ihmisvilinässä! :) Tosi mahtavaa, jää oikea kuva rodusta yleisölle. Harmi kun en asu lähempänä! :D T. Yhä odottaa päivää kun pääsee näkemään sompun livenä. Aivan ihana tuo CC-kuva ja muutkin! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätyin itsekin vähän miten Kiki oli niin rento. :D Noh, kyllä sä vielä kuules sompun näät livenä, aivan varmasti! ;)

      Poista
  3. Te osaatte kyllä edustaa. Tosi upea tuo CC kuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissat kyllä osasi edustaa, oon niin ylpeä palvelija! ♥ Haha, toi kuva on otettu kyllä just oikeaan aikaan! :D

      Poista
  4. Uskomattoman rentoja kavereita. Ja tuhottoman söpöjä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo itsekin tosiaan vähän yllätyin kisujen rentoudesta. :D Onhan ne kyllä aika söppänöitä! ♥

      Poista